Over Rosa Lubertha

 

 

Op deze pagina introduceer ik mijzelf. Aangenaam ik ben Rosabé Kamp de persoon die jou van je kleding voorziet. Laat ik wat meer over mijzelf vertellen. 

Mijn naam is Rosabé Kamp. Geboren ben ik op 6 Februari 2002. In September 2019 ben ik begonnen aan de opleiding Fashion and Textile Technologies aan Saxion Hogeschool Enschede. Ondertussen ben ik helemaal op mijn plaats op deze opleiding. Mijn enorme passie voor textiel is de reden waarom ik deze opleiding ben gaan volgen.

Deze passie is niet ineens ontstaan. Al als klein kind leerde ik met al textiel werken van mijn moeder. 

Toen ik steeds meer kwam te weten over textiel kwam ik ook meer te weten over de minder mooie kant van deze sector. Veel ongelijkheden en slechte werk omstandigheden zijn heel normaal in deze wereld. En daar doe ik zo min mogelijk aan mee. Als textiel student en ondernemer ben ik me bewust van de impact van kleding op aarde en mens. En daarom probeer ik op een duurzame manier kleding te produceren. En waarom zeg ik probeer ik? Niks is 100% duurzaam, dus laat ik je alvast uit dat sprookje helpen. Elk steentje die we kunnen bijdragen dat dragen we bij. Ik hoop jij ook?